Busreis Benidorm

Busreis Benidorm

spanje vlag

Benidorm is een van de bekendste badplaatsen in Spanje, de badplaats ligt aan de Costa Blanca. Vroeger was Benidorm een van de grootste uitgaansplaatsen onder de feestende Nederlanders, er werden daarom hoge hotels en uitgaansgelegenheden voor het strand gebouwd. Ineens was er daarna een periode dat de Nederlandse jeugd wegbleef en de prachtige hotels leeg bleven staan. Nu is dat probleem verholpen omdat Benidorm massaal wordt bezocht door gezinnen en ouderen!


Bekijk reizen
Kustlijn van Benidorm

Aanbieders met busreizen naar Benidorm

8 leuke aanbiedingen voor een busreis naar Benidorm

Waarom een busreis Benidorm?

De bus is veruit het populairste vervoersmiddel naar Benidorm, jaarlijks trekken er vele Nederlanders naar deze plaats. Bussen van de reisorganisaties beschikken over luxe faciliteiten waardoor u met comfort naar Benidorm kunt vertrekken. Busreizen naar Benidorm zijn ook nog eens flink goedkoper dan vliegvakanties naar deze badplaats!

Wat is er te doen in Benidorm?

Wanneer je in Benidorm bent kunt u van alles doen! De Spaanse badplaats is op veel punten erg Nederlands ingesteld, waardoor je bijvoorbeeld veel gezellige Nederlandse kroegjes of restaurants vind. Goed eten kunt u echter ook in de Spaanse restaurants in Benidorm!

Eten is uiteraard niet het enige wat deze plaats tot een ideaal vakantieoord maakt. Zo heeft Benidorm een lekker groot strand en is de temperatuur in de lente en zomer zeer aangenaam. Lekker genieten van het weer kan dus ook 100% zeker. Uiteraard bent u soms ook de zon zat en wilt u iets anders gaan doen, dit is goed mogelijk in Benidorm! Zo beschikt de badplaats onder meer over:

  • Watersport mogelijkheden
  • Casino’s
  • Pretparken
  • Dierentuinen
  • Mooie en gezellige stadsparken (een echte aanrader!)
  • Omliggende kustplaatsen die eenvoudig te bereiken zijn
  • En nog veel meer!

Een van de grootste voordelen van een busreis Benidorm is verder dat de badplaats ook veel Nederlandse huisartsen heeft, waardoor u bij een doktersbezoek toch gewoon Nederlands kunt praten!

Heeft u wel eens een busreis Benidorm gemaakt of wilt u deze prachtige plaats eens bezoeken? Deel dan uw ervaringen of stel uw vragen onder deze tekst of op Facebook!