Busreis Costa Brava

Busreis Costa Brava

spanje vlag

Een busreis naar de Costa Brava duurt meestal ongeveer 18 uur, dit is inclusief enkele tussenstops die de bus maakt. De bussen worden steeds luxer waardoor een busreis als een steeds prettigere manier van reizen wordt ervaren naar Spanje. Diverse reisorganisaties bieden busreizen naar Spanje aan (zie ook alle aanbieders in dit artikel). Het is bij uw keuze belangrijk om te kijken wat voor pakket u wilt nemen: alleen de busreis of een pakketreis (busreis + verblijf).


Bekijk reizen
Strand van Blanes Costa Brava

Costa Brava busreizen aanbieders

4 scherp geprijsde busreizen naar de Costa Brava

Uw verblijf aan de Costa Brava

Voor uw verblijf kunt u kiezen uit een hotel, een appartement of uit verblijf op de camping. U bepaalt zelf in welke luxe u uw vakantie viert.

Activiteiten voor jong en oud!

Tijdens het verblijf in de Costa Brava is het natuurlijk niet noodzakelijk om elke dag op het strand te zijn. Er zijn immers genoeg andere activiteiten te doen. Zo is er de mogelijkheid om een excursietrip te maken naar de wereldstad Barcelona, aangezien de stad zich slechts 60 km verder op bevindt.

Verder is het mogelijk om een jeepsafari te houden. Het is alleen niet aan te raden om dit te doen met (kleine) kinderen, omdat het redelijk hobbelig kan zijn en de chauffeur erg van doorrijden houdt.

In de centra van de steden zijn veel restaurants te vinden waar u kunt genieten van het traditionele Spaanse eten, maar er zijn ook genoeg internationale restaurants te vinden.

Activiteiten voor gezinnen

Om een keer ergens anders een dag door te brengen met de kinderen, is een van de vele waterparken een zeer leuke activiteit. Zo kunt u bijvoorbeeld naar Water World gaan, dat bij Lloret de Mar ligt. Met alle attracties bezoeken die er zijn, bent u met uw bezoek zeker een dag kwijt.

Een Jongerenreis naar de Costa Brava

De Costa Brava staat bekend om het bruisende uitgaansleven van Lloret de Mar en Blanes. Jongerenreizen naar de Costa Brava zijn daarom ook zeer De meeste jongeren verblijven daarom ook in of om deze steden heen. Overdag kan je heerlijk genieten op het strand, je kan deelnemen aan verschillende activiteiten die door jouw reisorganisatie worden aangeboden, of gewoon zelf op zoek gaan naar leuke dingen.