Busreis Pineda de Mar

Busreis Pineda de Mar

spanje vlag

Pineda de Mar is een van de badplaatsen aan de Costa del Maresme. De badplaats staat bekend om het heerlijke grote strand en trekt daarom jaarlijks veel Nederlandse vakantiegangers. Over het algemeen zie je veel gezinnen en stelletjes vertrekken naar Pineda en zie je jongeren meer naar de badplaatsen eromheen vertrekken. Een busreis naar Pineda de Mar is dan ook een aanrader voor vakantiegangers die geen zin hebben in een feestende jongeren om zich heen! In dit artikel gaan we je verder vertellen wat de mogelijkheden zijn voor een leuke reis naar het Spaanse Pineda.


Bekijk reizen
Uitzicht op de zee van Pineda de Mar

De beste 8 deals voor een geslaagde busreis met verblijf naar Pineda de Mar

Waarom Pineda de Mar?

Pineda de Mar is een veelzijdige badplaats met een prachtig groot marktplein met gezellige kroegjes en terrasjes. Ook is er een groot strand waar je niet zult hoeven vechten voor een plekje! De badplaats is bovendien qua toerisme rustiger dan omliggende plaatsen! Daarnaast zijn er veel mooie hotels gevestigd waar je kunt verblijven! Genoeg redenen om naar Pineda op vakantie te gaan dus.

Camping, hotel of appartement?

Veel Nederlanders boeken een pakketreis, dit wil zeggen dat een busreis in combinatie met accommodatie wordt geboekt. In Pineda de Mar heb je de keuze uit tientallen hotels, campings en appartementen. Het is afhankelijk van jouw wensen wat de beste optie is. Over het algemeen zijn de hotels het populairste, toch zijn er ook veel mensen die het campinggevoel waarderen en voor de camping kiezen. Op de campings in Pineda de Mar zul je daarom veel landgenoten aantreffen!

Tip: Zie je ergens een leuke accommodatie maar is deze niet te boeken bij een pakketreis? Boek dan bij Peter Langhout Reizen of De Jong Intra een buspendel naar Pineda de Mar. Dan boek je alleen de busreis waardoor je de accommodatie los kunt boeken!

Wat is er allemaal te doen?

Pineda de Mar heeft een gezellig centrum met veel kroegjes en restaurants. Er zijn leuke winkeltjes en een groot strand. En de accommodaties zijn vaak erg goed. Toch kunnen we het ons voorstellen dat je soms iets anders wil dan deze typische vakantie bezigheden. Daarom raden wij de volgende activiteiten aan:

1. Dagje Barcelona
Een dagje Barcelona is een echte aanrader! De wereldstad heeft tientallen bezienswaardigheden die je niet wilt missen. Ook shoppen in Barcelona is een aanbeveling, je zult niet snel met lege handen de wereldstad verlaten!

2. Botanische tuinen in Blanes
De botanische tuinen in Blanes zijn een leuke excursie. De tuinen zijn bijelkaar zo’n vijftien hectare groot en bevatten meer dan tienduizend verschillende plantensoorten. De meest speciale ter wereld! Een leuke excursie dus voor de natuurliefhebber.

3. Waterworld
Waterworld is een attractiepark vol met glijbanen, zwembaden en waterbanen. Een echte aanrader voor gezinnen! Naast actief bezig zijn met de attracties kun je er ook gewoon voor kiezen om heerlijk te zonnen. Hier zijn namelijk grote terrassen voor met veel stoelen. Deze stoelen zijn inbegrepen in de prijs. Het waterpark ligt op zo’n 20 kilometer van Pineda de mar, in Lloret de Mar.

Een busreis naar Pineda de Mar boeken

Een busreis naar Pineda de Mar boek je bij Solmar of De Jong Intra vakanties. Deze organisaties bieden zowel pakketreizen als buspendels aan! Kies dus jouw favoriete accommodatie uit en bekijk wat voor jou de beste optie is. De goedkoopste aanbieders vind je hier bovenaan in het artikel, deze kun je vergelijken door op de logo’s te klikken.

Wij wensen je veel plezier tijdens jouw verblijf in Pineda de Mar en zouden het waarderen als je hieronder een reactie achterlaat om te vertellen hoe jouw vakantie was.