Busreizen Spanje vergelijken

Jongeren busreis Salou

Salou is een prachtige vakantiebestemming aan de Costa Dorada in Spanje. De Spaanse badplaats is al vele jaren één van de meest populaire vakantiebestemmingen voor jongeren! In dit artikel gaan we het hebben over de gezelligheid in Salou, de uitgaansplekken, we geven je aantal handige tips voor een busreis naar Salou en tot slot vind je alle aanbieders. Erg handig dus voor het overwegen en vergelijken van een reis met je vrienden naar deze gezellige plaats!

Direct alle jongeren busreizen Salou aanbieders vergelijken


Waarom naar Salou?

Salou is een ontzettend gezellige plaats in Spanje met een groot strand, veel Nederlandse jongeren en top uitgaansgelegenheden! De diversiteit in het uitgaan is bovendien een pluspunt. Er zijn namelijk discotheken, clubs en kroegen voor verschillende doelgroepen en muziekstijlen. Dit maakt Salou echt een top partyplaats! Ook overdag kun je veel doen in Salou, uiteraard kun je zonnen maar je kunt ook meedoen met de verschillende activiteiten op het strand. Je kunt namelijk op het strand beach volleyballen, op de banaan in het water (kijk uit dat je er niet af valt ;)) en meer.

busreis salou niet-jongeren

Heb je het even gehad met de Spaanse zon en wellicht wel met elke avond stappen dan kun je ook gewoon andere leuke dingen doen in Salou. Breng bijvoorbeeld eens een bezoekje aan de prachtige laserfonteinen, de haven, de beroemde boulevard van Salou (heel erg gezellig en leuk om overheen te lopen) of aan de oude verdedigingstoren ‘Torre Vella’. Verder kun je ook altijd nog een bezoek brengen aan wereldstad Barcelona, deze stad is redelijk in de buurt van Salou.

Uitgaan in Salou?

Salou is een echte partyplaats en heeft super toffe discotheken, clubs en pubs waar je kunt genieten van super feestjes! Bar Double Dutch, Cross Disco, Snoepy’s, La Cage en de skihut in Salou zijn de absolute blikvangers qua uitgaansplaatsen waar de meeste Nederlandse jongeren een bezoek aan brengen. Het is een aanrader om goed in de gaten te houden welke grote dj’s er af en toe naar de verschillende clubs en discotheken komen, deze feesten zijn meestal echt het hoogtepunt van je vakantie! Je wordt meestal aangesproken door proppers die je op de hoogte houden van deze dagen. Tip: probeer een zo aantrekkelijk mogelijke aanbieding voor een ticket (+ drankjes) te regelen bij proppers, zij kunnen je met speciale flyers aantrekkelijke voorstellen doen.

Een busreis naar Salou

Een vliegreis is erg duur, daarom kiezen de meeste (slimme) jongeren voor een gezellige busreis naar Salou. Dit scheelt al snel 100 tot wel 250 euro op het reisbedrag, geld waar je hele leuke dingen mee kunt doen! Vooral in het hoogseizoen zijn de prijzen voor een ticket naar Spanje zeer prijzig, een busreis Salou is dus een goede oplossing. Een nadeel is wel de lange busrit, maar je zult snel merken dat de tijd in de bus erg snel voorbij gaat door de gezellige sfeer en het feestje in de bus met allerlei jongeren!

Waar kan ik deze reis boeken?

Een busreis Salou is te verkrijgen bij zeer veel (online) reisbureaus. Wij raden je echter aan om een reis te boeken bij een jongerenreizen aanbieder, de busreizen met deze aanbieders zijn allemaal met jongeren waardoor het feest al begint in de bus! Kortom: Geen gezeur van oude mensen dat je muziek in de bus iets te hard staat maar een gezellig feestje! Ook hebben de jongeren busreizen aanbieders naar Salou allen speciale arrangementen zoals kroegentochten, cruises en dagjes naar grote steden om het maximale uit je vakantie te halen. En tot slot als je bij Beachmasters, GOGO, of GoFun boekt zul je profiteren van speciale kortingen bij vrijwel alle restaurants en clubs in Salou! Mocht je geïnteresseerd zijn in een busreis naar deze geweldige plaats, in dit artikel vind je bovenaan alle aanbieders waardoor je eenvoudig kunt vergelijken!

Over Busreizen Spanje

BusreizenSpanje.org is een gespecialiseerde reiswebsite op het gebied van busreizen naar Spanje. Wij helpen onze bezoekers bij het vinden van hun ideale busreis. Zo geven wij per bestemming handige informatie en tonen wij de aanbieders per bestemming.