Busreizen Spanje vergelijken

Jongeren busreis Calella

Calella is een van de meest onderschatte party plaatsen aan de Spaanse Costa’s! De badplaats ligt aan de Costa Brava en in de buurt van de populairste plaatsen onder jongeren: Blanes en Lloret de Mar.  In dit artikel gaan we het hebben over de mogelijkheden voor een vakantie naar Calella, het uitgaansleven in Calella, wat je er kunt doen en meer!

Aanbieders voor een leuke reis naar Calella:


Wat is er te doen in Calella?

Overdag is er genoeg te doen in Calella!  De badplaats beschikt over een mooi strand, je kunt hier uiteraard zonnen maar er is ook de mogelijkheid om watersporten uit te oefenen. Op het strand staan namelijk diverse strandhuisjes waarin je kunt reserveren om te gaan waterskien, op de banaan te gaan of iets anders! Een echte aanrader als je het zonnen zat bent 😉

Verder heeft Calella een heel gezellig centrum, je hebt veel leuke terassen waar op je lekkere cocktails of biertjes kunt drinken De beste terassen vindt je aan de boulevard of in de hoofdstraat van Calella. Ook is het shoppen erg gezellig in Calella. Mocht je een dag naar wereldstad Barcelona willen gaan is dit ook prima mogelijk, de wereldstad ligt op korte afstand van Calella en is te bereiken met de trein. Jongeren reisorganisaties bieden echter ook vaak een speciale dagtocht aan met de bus naar Barcelona, je gaat dan met veel jongeren tegelijkertijd naar Barcelona en s’avonds word je weer met de bus opgepikt.

Stappen in Calella

Calella heeft een heel gezellig uitgaansleven, de badplaats heeft namelijk een barstreet met hierin heel veel gezellige kroegjes maar ook nachtclubs waar je helemaal los kunt gaan. Oxygen, Turisme35 en Kauai zijn de populairste clubs en organiseren elke avond (ja ook doordeweeks 😉 ) grote feesten! Mocht je het uitgaansleven van Calella een dagje zat zijn kun je ook altijd nog kiezen voor een avond stappen in Blanes of Lloret de Mar. Deze badplaatsen zijn goed te bereiken met trein en jongeren organisaties organiseren vaak een avond weg naar een van de twee badplaatsen, hou hier dus goed rekening mee als je boekt!

Over Busreizen Spanje

BusreizenSpanje.org is een gespecialiseerde reiswebsite op het gebied van busreizen naar Spanje. Wij helpen onze bezoekers bij het vinden van hun ideale busreis. Zo geven wij per bestemming handige informatie en tonen wij de aanbieders per bestemming.