Excursiereizen Spanje

Excursiereizen Spanje

spanje vlag

Spanje, het land van de grote steden Madrid en Barcelona die wereldwijd bekend zijn. Elke dag trekken er vele toeristen naar deze steden om de bezienswaardigheden in deze steden te bekijken. Toch is Spanje meer dan alleen grote steden, het land beschikt over vele plekken die u alleen gaat zien tijdens een excursiereis naar Spanje. Dit is de reden dat vele Nederlanders excursiereizen Spanje maken. In dit artikel gaan wij dieper in op de mogelijkheden die je allemaal hebt bij een excursiereis Spanje en hoe je bij de goedkoopste reis uit komt.


al vanaf €689.-
Bekijk reizen
Plaza Espana in Sevilla Andalusië

Uitgelichte excursiereizen naar Spanje

De 6 mooiste bus- en vliegbus excursiereizen naar Spanje

Waarom excursiereizen naar Spanje?

Spanje beschikt over talloze bezienswaardigheden, zowel bekend als onbekend. Wij ervaren onbekende bezienswaardigheden meestal als verrassender en raden u aan om naar een excursiereis te zoeken waarin u zowel steden als authentieke dorpjes bezoekt in Spanje. Op deze manier wissel je toeristische plekken af met typisch Spaanse plekken die u ongetwijfeld zullen verassen!

Tijdens een bus excursiereis wordt u meestal per bus meegenomen vanuit Nederland naar Spanje en zult u de volgens een vast programma uitstapjes maken. Er zitten echter wel veel vrije dagen en vrije tijdsmomenten in de planning waardoor u wel gewoon de vrijheid heeft om te doen wat u wilt. De reisorganisaties hebben vaak buschauffeurs of gidsen mee met veel knowhow van het land of huren regelmatig gidsen in om u te begeleiden door een stad of dorp!  Er zijn ook mogelijkheden om vlieg excursiereizen te boeken, deze mogelijkheden vindt u ook in het aanbod van onze aanbieders op deze website.

Bezienswaardigheden Spanje

Het is vooral belangrijk om u zelf af te vragen wat u zelf graag wilt zien van Spanje. Om ideeën op te doen raden wij u aan om gewoon eens het aanbod van alle aanbieders op deze website te vergelijken. U weet hierdoor precies wat er allemaal te boeken is en welke bezienswaardigheden er allemaal te zien zijn in Spanje.

Wat u echt niet moet missen in Spanje aan bezienswaardigheden in Spanje?

  • Het park van Gaudi
  • Een kijkje in een Spaanse wijnbrouwerij
  • Sagrada Familia
  • Een typisch Spaans kunstmuseum
  • Havenstad Tarragonna (vol met unieke bezienswaardigheden!)

De mogelijkheden voor uw excursiereis naar Spanje

In dit artikel vindt u alle reisorganisaties die u nodig heeft om een goedkope excursiereis naar Spanje naar Spanje te boeken. Wat wij al eerder al zeiden, vergelijk het aanbod vooral op inhoud en op uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld echt alleen maar een stad bezoeken (bijvoorbeeld Barcelona), kies dan echt voor een stedentrip naar Spanje. U bent echter beter uit met een excursiereis wanneer u de typisch Spaanse cultuur op wil snuiven.

Heeft u al eens een excursiereis naar Spanje gemaakt? Of heeft u altijd al eens deze reis willen maken? Deel uw ervaringen of stel uw vragen dan onder dit artikel of op onze Facebook pagina!