Busreizen Spanje vergelijken

Jongeren busreis Lloret de Mar

Lloret de Mar is een van de populairste bestemmingen voor een jongerenreis. Jaarlijks trekken er vele Nederlandse en Belgische jongeren naar Spanje om helemaal los te gaan en te genieten van Lloret. In dit artikel geven we jou meer informatie over de bestemming, laten we jou precies zien hoe je bij de leukste en goedkoopste reis naar Lloret uit komt en vertellen we waarom een jongerenreis Lloret de Mar zo leuk is.

Jongerenreizen aanbieders:


Uitgaan in Lloret de Mar

Lloret de Mar heeft een zeer bruisend uitgaansleven, je kunt helemaal los gaan in de grote discotheken Bumper’s, Colossos en Londoner. In de discotheken staan regelmatig de grootste dj’s van Nederland en Europa op te reden, dit zorgt voor een fantastisch feest! Mocht je een avond echt helemaal uit je dak willen gaan dan is het feest ‘Millenium’ echt iets voor jou! Millenium is een van de grootste feesten die wekelijks georganiseerd word, hier betaal je een hoge toegangsprijs maar krijg je wel onbeperkt drank. Bovendien is het feest zo groot dat meestal driekwart van alle jongeren hierheen gaan! Heb je even geen zin meer om keihard te feesten en wil je gewoon rustig een drankje drinken? Dan zijn erg gelukkig heel veel toffe cafés met goedkope drank aanbiedingen in Lloret!

Meer dan alleen een zonvakantie!

Het strand van Lloret de Mar is de moeite waard, het weer is in de zomer heerlijk en je hebt natuurlijk een fantastisch uitgaansleven.  Toch zijn er veel jongeren die ook wel eens een dagje iets anders willen, dit is heel goed mogelijk in Lloret de Mar! Een jongerenreis Lloret de mar is namelijk meer dan een zuip en zonvakantie. Zo ligt op steenworp afstand van Lloret het waterpark ‘Waterworld’, dit is een pretpark met heel veel attracties op het gebied van water. In dit park kun je zeker een dag zoet zijn omdat er gewoon zoveel te beleven is. Ook organiseren veel jongerenreizen organisaties dagjes naar Barcelona, deze stad ligt namelijk op korte afstand van Lloret de Mar en een bezoek aan Barcelona is 100% zeker de moeite waard! Verder kun je dingen doen als bungeejumpen, op de banaan zitten op zee en organiseren jongerenreizen organisaties vele extra uitjes.

Buspendels naar Lloret de Mar

Wij raden je aan om met een jongerenorganisatie een buspendel naar Lloret de Mar te maken. Lloret de Mar is namelijk goed te bereiken met de bus, het is zo’n 20 uur met de bus vanuit Nederland. Een busreis naar Lloret de Mar is ook  gezelliger dan een vliegreis, je ontmoet in de bus al heel veel jongeren en zult merken dat dit zorgt voor nog meer gezelligheid in Lloret de Mar! Het laatste voordeel van een jongerenreis naar Lloret met de bus is dat een busreis vele malen goedkoper is dan een vliegreis. Alleen maar voordelen dus!

Een goedkope jongerenreis Lloret de Mar boeken

Jongerenreizen naar Lloret de Mar zijn te boeken via de vier jongerenreizen organisaties in Nederland: Beachmasters, GOGO en GoFun. Het voordeel van het boeken bij een jongerenorganisatie is dat je met allemaal jongeren op reis gaat (meer gezelligheid en minder gezeur 😉 ) en dat een jongeren organisatie vele activiteiten organiseren op de bestemming (zoals kroegentochten, cruises, busreis naar Barcelona etc.). Bovendien heb je speciale kortingen in discotheken, restaurants en kroegen met de VIP cards van de organisaties.

Wij raden jou aan om het aanbod van de aanbieders in dit artikel goed te vergelijken zodat je altijd bij de goedkoopste en leukste jongerenreis uit komt! Nogmaals, je vindt alle aanbieders in dit artikel dus je hoeft niet meer verder te zoeken.

Heb je al eens een jongerenreis naar Lloret de Mar gemaakt? Deel dan jouw ervaringen met bijvoorbeeld hotels, kroegen, reisorganisaties e.d. onder dit artikel! Ook wanneer je een vraag hebt kun je deze onder dit artikel stellen of op de Facebook pagina!

Over Busreizen Spanje

BusreizenSpanje.org is een gespecialiseerde reiswebsite op het gebied van busreizen naar Spanje. Wij helpen onze bezoekers bij het vinden van hun ideale busreis. Zo geven wij per bestemming handige informatie en tonen wij de aanbieders per bestemming.