Rondreis Spanje en Portugal

Rondreis Spanje en Portugal

spanje vlag

Een rondreis Spanje en Portugal geeft een unieke belevenis van deze landen. De 17 daagse rondreis Spanje en Portugal brengt je op de mooiste plekken. In deze landen zijn veel Prachtige bouwwerken, mooie landschappen, oude gebruiken en eeuwenlange tradities. Spanje en Portugal worden door de Pyreneeen afgesloten van Europa. Samen vormen Portugal en Spanje het Iberisch schiereiland. Een prachtige bestemming voor de rondreis.


Bekijk reizen
kabelbaan boven de douro in Porto

Portugal

De rondreis begint in Noord-Portugal en dan rijdt de bus steeds zuidelijker. In Portugal worden onder andere de pittoreske dorpen San Sebastián, Gijón, Coimbra en Santiago bezocht. De grote steden Porto en Lissabon worden ook niet overgeslagen. In Lissabon verblijft je twee nachten. De bus komt ook langs het herenhuis van de architect Gaudi, een Romaanse Kathedraal en de geboorte plaats van zes Portugese koningen. In een van de plaatsen wordt ook een Tapas-tour georganiseerd en kan er genoten worden van een glaasje Port. Vanuit het zuiden van Portugal wordt de reis naar Spanje voortgezet.

Spanje

De reist wordt vervolgd in het zuiden van Spanje. De bus komt onder andere langs de prachtige Spaanse steden Sevilla en Córdoba. Ook wordt er een bezoek gebracht aan de Spaanse hoofdstad Madrid en de wereldstad Barcelona. Deze twee steden kunnen op eigen gelegenheid of met de reisleiding bezocht worden. Vanuit Spanje wordt de reis naar Nederland vervolgt.

Vervoer en overnachting
Tijdens de rondreis word je vervoert door een luxe touringcar. De comfortabele bus blijft de hele reis bij u en beschikt over een video, toilet en een airco. Deze bus stopt op verschillende op- en afstapplekken in Nederland. Deze plek kan zelf gekozen worden en er is altijd wel een plek in de buurt. Vanaf deze plek start de reis naar Spanje en Portugal en aan het einde van de reis word je ook weer afgezet op deze plek. De begeleiding wordt door een Nederlandse reisleiding gedaan.

Tijdens de rondreis verblijf je in verschillende comfortabele hotels in Spanje en Portugal. Ook is er nog één overnachting in Frankrijk. Deze overnachting is aan het begin van de reis of aan het einde van de reis. De hotelkamers zijn voorzien van een douche en een toilet. Ook beschikken de hotels over vele andere faciliteiten. De rondreis is op basis van halfpension en inclusief de excursies.