Buspendel Spanje

Buspendel Spanje

spanje vlag

Een buspendel Spanje houdt in dat u met een reisorganisatie mee gaat op een busreis naar Spanje en vervolgens bij uw hotel wordt afgezet en vakantie gaat vieren. Als uw vakantie weer afgelopen is wordt u weer opgehaald voor de reis naar Nederland. Er zijn vele mogelijkheden voor dit soort reizen, het is echter belangrijk om rekening te houden met een aantal zaken. In dit artikel gaan we het hebben over de vakantie bestemmingen, kosten en hoe u uiteindelijk het beste uw busreis naar Spanje kunt boeken.


Bekijk reizen
Salou boulevard

Uitgelichte aanbieders met buspendels naar Spanje

6 uitgelichte buspendels naar Spanje

De mooiste reizen met de bus

Waar gaat u heen?

Er zijn vele bestemmingen in Spanje goed toegankelijk met de bus. Reisorganisaties bieden dan ook veel verschillende soorten busreizen aan, toch zijn de populairste bestemmingen met de bus: Salou, Benidorm, Blanes, Lloret de Mar, Calella, Santa Susanna, Pineda de Mar en Tossa de Mar. Deze bestemmingen liggen voornamelijk aan de Costa Blanca en Costa Brava en beschikken allemaal over een prachtig strand waarop u lekker in de zon kunt liggen. Verder zijn de plaatsen allemaal erg toeristisch waardoor de kans groot is dat u Nederlandse kroegen en restaurants zult vinden in deze badplaatsen.

De kosten van een buspendel Spanje

De kosten voor een buspendel naar Spanje variëren sterk, wij gaan er op dit moment vanuit dat u in de zomer naar Spanje wilt gaan en hebben de prijzen in dit artikel hierop aangepast. Wanneer u er voor kiest om alleen een busreis te nemen en zelf uw accommodatie te regelen, betaalt u ongeveer 100 – 150 euro retour voor uw busreis naar Spanje. De voorkeur van vele vakantie vierende Nederlanders gaat echter uit naar de pakketreizen met busreis en accommodatie in 1 pakket. De kosten zijn zeer afhankelijk van het type accommodatie. Een 5 sterren hotel kost immers veel meer dan een eenvoudig appartement. Om achter deze prijzen te komen wijzen wij u dus door naar het aanbod van onze aanbieders.

Waar vind ik goedkope buspendels naar Spanje?

Weinig bekende vakantie aanbieders organiseren buspendels naar Spanje, toch zijn er een aantal betrouwbare organisaties die wel deze reis vorm aanbieden. In deze tekst zijn alle reisorganisaties die buspendels aanbieden vernoemt, het beste wat u kunt doen is het vergelijken van het aanbod van alle vakantie aanbieders.

Vele mensen vergelijken de verschillende busreizen op de prijs, het is echter ook belangrijk om te kijken naar de inhoud van een buspendel. Wat zijn bijvoorbeeld de opstapplaatsen, hoe is het comfort in de bus en hoelang duurt de busreis eigenlijk? Dit zijn vragen waar je goed rekening mee moet houden, 20 uur in een bus zitten is natuurlijk een lange tijd en wanneer dit is in een bus met slechte comfort zult u niet vrolijk op uw vakantie bestemming uitkomen ;-).

Heeft u al eerder een buspendel naar Spanje gemaakt? Deel hieronder uw ervaringen of verhalen! Ook wanneer u vragen of opmerkingen heeft kun u hieronder reageren.