Overwinteren in Spanje

Overwinteren in Spanje

spanje vlag

Overwinter vakanties worden steeds populairder, dit is natuurlijk niet vreemd, gezien de steeds koudere winters in Nederland. En wie wil er nu niet heel het jaar kunnen genieten van de zon? Wij behandelen in dit artikel daarom de mogelijkheden om te overwinteren in Spanje. Ook vindt u de goedkoopste aanbieders zodat u direct op zoek kan gaan naar uw perfecte busreis!


Bekijk reizen
Poniente strand Benidorm

Vergelijk direct alle overwinterreizen naar Spanje

Uitgelichte overwinter vakanties naar Spanje

4 uitgelichte overwinterreizen

De beste bestemmingen om te overwinteren

Spanje heeft een groot aantal aantrekkelijke badplaatsen om te overwinteren. Benidorm is al jarenlang voor veel mensen ’the place to be’ in de winter, in de badplaats zijn de temperaturen in de winter nog steeds lekker en er is ook in de winter genoeg te doen! Het mooie van Benidorm is ook dat de winters iets minder toeristisch zijn, waardoor het strand niet overvol ligt met zonnende toeristen. Overwinteren in Benidorm is daarom iedere winter vaste prik voor een groot aantal Nederlanders.

Andere top bestemmingen om te overwinteren zijn de Spaanse eilanden zoals Tenerife en Mallorca. Let wel op: deze eilanden zijn natuurlijk niet te bereiken met de bus. U moet voor een overwinter vakantie naar deze bestemmingen kiezen voor een vliegvakantie naar Spanje.

De voordelen van overwinteren in Spanje

Spanje is een van de beste landen om te overwinteren. De korte afstand en de goedkope vakantieverblijven zijn allemaal goede redenen om te kiezen voor Spanje. Wist u bijvoorbeeld dat de vakantieverblijven in Spanje extra scherp geprijsd zijn in de winter? U heeft de keuze uit een groot aantal appartementen, hotels en vakantieparken. De keuze is volledig aan u!

Wilt u zo goedkoop mogelijk overwinteren? Kies dan voor busreizen naar Spanje! Busreizen zijn aanzienlijk goedkoper dan een vliegreis en geeft u de mogelijkheid meer bezittingen mee te nemen naar Spanje! Heeft u al een verblijf? Bekijk dan eens de bustickets van Solmar Tours, zij bieden ook losse bustickets aan naar Spanje! Kortom: Genieten van de zon, dat doet u ook in de winter door te overwinteren in het zonnige Spanje!