Jongerenreizen Spanje met de bus

Jongerenreizen Spanje met de bus

spanje vlag

Spanje is ieder jaar weer een van de populairste landen voor een leuke jongerenreis. Spanje is hierbij goed te bereiken met de bus, daarom organiseren vele reisorganisaties jongerenreizen naar Spanje met de bus. In dit artikel geven we jou per bestemming meer informatie en leggen we jou uit hoe je eenvoudig bij een goed geprijsde en bovendien leuke vakantie uit komt!


Bekijk reizen
lloret de mar

Aanbieders met jongerenreizen naar Spanje

Let op: Er worden nog uitsluitend vliegreizen aangeboden voor jongeren

Waarom jongerenreizen naar Spanje met de bus?

Veel jongeren gaan met het vliegtuig naar Spanje voor een jongerenreis. Zij missen echter het de gezelligheid in de bus. Je ontmoet in de bus al vele leeftijdsgenoten die ook voor een feestvakantie naar Spanje komen, deze mensen gaan naar dezelfde bestemming en ontmoet je daar dus ongetwijfeld ook weer in de discotheken. En hoe meer zielen, hoe meer vreugd!
Jongerenreizen met de bus zijn verder ook nog eens een stuk goedkoper dan met het vliegtuig. Dit maakt de bus dus een uitstekends vervoersmiddel en bovendien de ideale start voor jouw vakantie!

Jongerenreizen bestemmingen in Spanje

Spanje beschikt over vele jongerenreizen bestemmingen die je met de bus kunt bereiken. Tegenwoordig is dit nog uitsluitend Lloret de Mar. Deze plaatsen liggen aan de Spaanse costa’s en hebben allemaal een spectaculair uitgaansleven! Je kunt elke avond genieten van een leuk Hollands feestje en overdag lekker bruin worden op het strand!

Of toch een vlieg bestemming?

Wanneer je besluit om naar Mallorca te gaan (waar je de feestplaats El Arenal vindt), zul je toch met het vliegtuig naar Spanje moeten. De kosten van deze vakanties zijn wel prijziger, het is echter wel erg gezellig stappen in El Arenal. Vliegvakanties zijn trouwens wel gewoon te verkrijgen bij de jongeren aanbieders op deze website.

Waar boek ik goedkope jongerenreizen?

Goedkope jongerenreizen naar Spanje boek je via de jongerenvakantie aanbieders op deze website. Wij raden je aan om alle organisaties eerst eens te vergelijken voordat je boekt. Dit scheelt je al gauw tientallen tot honderden euro’s op jouw reis! Het is trouwens wel het beste om via een jongeren organisatie te boeken omdat deze organisaties:

  • Je een VIP card krijgt waarmee je flinke kortingen krijgt bij discotheken
  • Er regelmatig kroegentochten georganiseerd worden door deze organisaties
  • Iedereen dezelfde leeftijd heeft tijdens jouw reis (zorgt voor minder gezeur over herrie)
  • Er regelmatig uitjes voor alleen klanten plaats vinden (bijv. stedentrip Barcelona)

Ben je al eens op jongerenreis geweest naar Spanje? Of ben je van plan om te gaan? Deel jouw ervaringen of plannen hieronder of op de Facebook pagina! Ook leuk om mensen alvast te ontmoeten voor vertrek.