Busreis Tossa de Mar

Busreis Tossa de Mar

spanje vlag

Midden aan de Spaanse Costa Brava ligt de oude stad Tossa de Mar, ook wel de parel van de Middellandse Zee genoemd. Tossa de Mar is een gezellige, drukke badplaats met een typische Spaanse sfeer. Tossa de Mar is genieten voor jong en oud. In Tossa de Mar schijnt de zon altijd en de temperaturen zijn zomers. Laat uw winterjas maar thuis! In dit artikel wordt meer informatie gegeven over de busreis Tossa de Mar.


Bekijk reizen
schitterende strand van tossa de mar

De mooiste 4 hotels + busreis aanbiedingen naar Tossa de Mar

Betaalbaar en comfortabel

De busreis Tossa de Mar vanaf Utrecht duurt circa twintig uur. U reist betaalbaar en comfortabel. De busreis Tossa de Mar van ongeveer 1500 kilometer zal voorbij vliegen. U komt snel aan op uw zonnige bestemming en zult zien dat Tossa de Mar vraagt om ontdekt te worden.

Nostalgisch centrum

Tossa de Mar heeft een levendige boulevard met veel terrasjes. De stad heeft een nostalgisch centrum met een oude burcht en diverse gezellige winkels. Natuurlijk wordt u hartelijk ontvangen in de vele restaurants met smakelijke Spaanse specialiteiten en in verschillende sfeervolle barretjes. Het stadje heeft 1 discotheek. Tossa de Mar heeft maar liefst drie stranden. Een van de stranden is omsloten door hoge rotswanden. De stad is beschut gelegen in een baai, omringt door dennenbomen en kurkeiken.

Een wereldstad in de buurt

Vlakbij Tossa de Mar ligt de populaire jongeren badplaats Lloret de Mar. Tossa de Mar ligt slechts 95 kilometer van Barcelona. Deze wereldstad een bezoek brengen is een aanrader. Op een half uur rijden van Tossa de Mar ligt Marine Land. Dit is een dolfinarium en waterpark in een. Ook ligt op een uur rijafstand het outlet shoppingcenter La Roca Village. Er rijden vanuit Tossa de Mar verschillende bussen naar omliggende plaatsen en attracties. Nagenoeg alle bezienswaardigheden in Tossa de Mar zijn op loopafstand bereikbaar, zoals de mooie vuurtoren en de burcht. Vanuit Tossa de Mar worden verschillende boottochten georganiseerd.