Busreis Malgrat de Mar

Busreis Malgrat de Mar

spanje vlag

Malgrat de Mar is een van de badplaatsen aan de Costa Brava, het plaatsje staat bekend om het lange strand van wel 2 kilometer! In de volksmond wordt Malgrat de Mar door veel Nederlanders ook wel ‘Malgrat’ genoemd. De badplaats is gelegen tussen de andere populaire plaatsen Pineda de Mar en Lloret de Mar en wordt jaarlijks bezocht door een groot aantal Nederlanders die komen genieten van de Spaanse zon en mooie omgeving die Malgrat de Mar te bieden heeft.


Bekijk reizen
Malgrat de Mar

Vergelijk alle reisorganisaties voor een busreis naar Malgrat de Mar

6 aanbiedingen voor een busreis naar Malgrat de Mar

Over Malgrat de Mar

Malgrat de Mar was in het verleden een stil vissersdorpje maar is inmiddels uitgegroeid tot een fantastisch vakantieoord voor toeristen. Jaarlijks zoeken een groot aantal Nederlandse vakantiegangers de Spaanse badplaats op voor een leuke vakantie, een groot deel van de Nederlanders komt zelfs ieder jaar terug vanwege de gezelligheid die het plaatsje te bieden heeft. Malgrat de Mar heeft zelfs een Nederlandse straat waar je kunt genieten van Nederlandse lekkernijen en snacks. De cafés en restaurants in deze straat worden uiteraard veelvuldig bezocht door Nederlanders.

De boulevard van Malgrat de Mar is kilometerslang en loopt helemaal door tot het nieuwe gedeelte van het plaatsje(het nieuwe gedeelte wordt ook wel Santa Susanna genoemd). Aan de boulevard vind je veel gezellige winkeltjes, cafés, hotels en restaurants. De drukke boulevard van Malgrat de Mar is in de zomer erg gezellig en een terrasje pakken is dan ook een aanrader.

Voor de jongeren zijn er ook diverse discotheken en kroegen te vinden in Malgrat de Mar, hier worden tot in de vroege uurtjes feesten georganiseerd. Grote internationale DJ’s brengen bovendien regelmatig een bezoek aan het uitgaansleven aan de Costa Brava. Meer lezen over een jongerenreis naar Malgrat de Mar? Klik hier!

Busreizen naar Malgrat de Mar

Er zijn diverse reisorganisaties die complete zonvakanties met de bus en losse bustickets aanbieden met de bus. Wat dacht je bijvoorbeeld van een busreis met Peter Langhout ReizenSolmar ToursDe Jong Intra of Sunliner? De touringcars van de reisorganisaties worden steeds luxer, dus geniet tijdens de reis van al het comfort!

De gemiddelde duur van een busreis naar de Costa Brava is 18 tot 20 uur, de drukte op de weg en het aantal tussenstops spelen een belangrijke rol in de reisduur. Wij raden je aan om het aantal vertrekpunten van de reisorganisaties goed in de gaten te houden, dit heeft namelijk ook invloed op de reisduur. Daarnaast is het wellicht noodzakelijk of heeft het je voorkeur om dichtbij huis opgehaald te worden met de bus.