Busreis Santa Susanna

Busreis Santa Susanna

spanje vlag

Santa Susanna is een prachtige badplaats aan de Spaanse Costa Brava. Het is een plaats waar voornamelijk gezinnen en ouderen vakantie komen vieren, als jongeren met u mee zijn op vakantie is het echter geen probleem. Partyplaats Malgrat de Mar ligt op korte afstand van Santa Susanna. In dit artikel gaan we het hebben over het leuke van een busreis Santa Susanna.


Bekijk reizen
Malgrat de Mar

Santa Susanna aanbieders

Wat is er te doen in Santa Susanna?

Santa Susanna heeft uiteraard een prachtig strand, er is echter meer te doen! De badplaats beschikt over prachtige natuur, een leuke wandeling is dus echt een aanrader (zie ook het filmpje over Santa Susanna in dit artikel, daar ziet u al snel de prachtige bezienswaardigheden in Santa Susanna). Uiteraard worden er in de omgeving leuke activiteiten georganiseerd maar u kunt vooral veel dagjes weg. Wat dacht u van een dagje naar de wereldstad Barcelona? Of kastelen bezichtigen in de buurt van Santa Susanna? Het is allemaal mogelijk!

Verblijven in Santa Susanna

Je hebt in Santa Susanna de keuze uit vele hotels, appartementen en campings in verschillende prijsklassen. Dus of u nu een groot of klein budget hebt, Santa Susanna is altijd wel toegankelijk! Houd bij de keuze van uw verblijfplaats rekening met de locatie, een verblijfplaats in de buurt van het strand is namelijk echt een aanrader in Santa Susanna.

Goed mogelijk om een dagje ergens anders heen te gaan!

De trein in Santa Susanna grenst aan de boulevard, je kunt dus erg eenvoudig met de trein naar omliggende plaatsen. Zo kun je bijvoorbeeld naar Barcelona om een stedentrip te maken, naar Blanes om de botanische tuinen te bezichtigen, een dag naar het bekende waterpark Water World of gewoon een keer in een andere badplaats op het strand liggen.

Waarom een buspendel naar Santa Susanna?

Santa Susanna is goed bereikbaar per bus, je rijdt in circa 20 uurtjes naar de Costa Brava. Met een buspendel naar Santa Susanna ben je bovendien veel goedkoper uit dan met vliegreis of zelfs autoreis. Het mooie van een busreis is dat u nieuwe mensen ontmoet tijdens uw reis, dit zorgt vaak voor een gezellige vakantie!

Waar kan ik deze reis goedkoop boeken?

U kunt een buspendel naar Santa Susanna boeken via de reisorganisatie De Jong Intra vakanties, deze organisatie biedt een groot aantal reizen aan naar Santa Susanna. Ook is de organisatie D-Reizen in het hoogseizoen actief met busreizen naar Spanje, houdt dus ook deze website goed in de gaten!