Busreizen naar Playa d’Aro

Busreizen naar Playa d’Aro

spanje vlag

Playa d’Aro is een geweldig vakantieoord in de Spaanse Costa de Brava. Na Lloret de Mar is Playa d’Aro de grootste en populairste badplaats bij toeristen uit diverse landen. Met de busreis Playa d’Aro zit u zo in de zon in deze bruisende stad. In dit artikel meer informatie over de mogelijkheden voor een leuke reis naar Playa d’Aro.


Bekijk reizen
Platja d'Aro

Vergelijk direct alle busreizen naar Playa d’Aro

4 aanbiedingen om met de bus naar Playa d'Aro te gaan incl. verblijf

Binnen 20 uur op uw bestemming

Playa d’Aro ligt ongeveer 1500 kilometer vanaf Utrecht. De busreis duurt zo’n twintig uur, maar lijkt voorbij te vliegen, want u zit comfortabel en dat voor een heel betaalbare prijs.

Een bruisende stad

Playa d’Aro heeft een prachtige boulevard met een groot aantal bars, cafés, discotheken, snackbars en speelzalen. Ook is er een ruime keuze aan restaurants met Spaanse specialiteiten, maar onder andere ook Mexicaanse snacks en Chinese maaltijden. In Playa d’Aro ligt ook de beroemdste discotheek Pacha. Ook in andere uitgaansgelegenheden wordt de hele nacht volop gefeest. Het vakantieoord heeft moderne winkels en wekelijks wordt een gezellige markt georganiseerd. Voor wie van sporten houdt, is Playa d’Aro eveneens een paradijs. Er is een golfbaan, een kartbaan, een minigolfbaan, een bowlingbaan en in de zee worden verschillende watersporten georganiseerd.

Het lange zandstrand van Playa d’Aro

Playa d’Aro beschikt over een drie kilometer lang zandstrand. Er zijn totaal zeven stranden. Ten Noorden van het centrum bevindt zich het kleine, rustige strand in een betoverende baai. Weelderige pijnbomen, wuivende palmen en mooie tuinen zijn typerend voor Playa d’Aro. Dit is echt een aanrader voor iedereen die besluit naar Playa d’Aro te vertrekken!

Ontdek de omgeving

Playa d’Aro ligt op ongeveer 120 kilometer van Barcelona en slechts zo’n 35 kilometer van Girona, eveneens een levendige stad met veel bezienswaardigheden en een bruisend centrum. Een bezoek aan Barcelona mag natuurlijk eigenlijk niet worden overgeslagen. Ontdek in deze wereldstad de vele werken van Gaudi. Playa d’Aro ligt op een half uur rijafstand van Marineland, een dolfinarium en waterpark. Aan de rand van Playa d’Aro bevindt zich het waterpark Aquadiver met liefst zestien glijbanen. In Playa d’Aro kunt u een auto huren en rijden er verschillende bussen.

Waar kan ik deze busreis boeken?

Busreizen naar Playa d’Aro zijn eenvoudig te boeken bij onze partners Peter Langhout Reizen en De Jong Intra vakanties. Zij bieden al jarenlang diverse busreizen aan naar Spanje en leveren deze diensten tegenover goede prijzen. Het mooie van deze organisatie is bovendien dat zij mee gegroeid zijn met de tijd, de bussen zien er daarom luxe uit en zijn van alle gemakken voorzien. Een echte aanrader dus!