Busreizen Spanje vergelijken

Jongeren busreis Malgrat de Mar

De prachtige badplaats genaamd Malgrat de Mar is een geweldige plek om op vakantie te gaan. De lang uitgerekte stranden en prachtig blauwe zee laten het ogen als een waar paradijs voor de vakantieganger. Een bruisende badplaats met genoeg activiteiten om je de hele vakantie bezig te houden. Kortom: een uitstekende plek om met je vrienden heen te gaan! In dit artikel behandelen we de mogelijkheden voor een busreis naar Malgrat de Mar.

Direct alle busreizen naar Malgrat de Mar vergelijken


Wat is er te doen in Malgrat de Mar?

Naast het lang gerekte strand en de prachtig blauwe zee heeft Malgrat de Mar nog veel meer te bieden. Zo beschikt de ruim uitgestrekte boulevard over tal van winkeltjes waar van alles en nog wat te koop is. Tevens zijn er op de boulevard enorm veel gezellige en leuke terrasjes te vinden. Hieronder nog een aantal activiteiten die je niet wil missen bij je verblijf in Malgrat de Mar:

-Barcelona: Malgrat de Mar ligt op zo’n 65 kilometer van Barcelona. Een prachtige stad met enorm veel geschiedenis. De afstand tussen Malgrat de Mar en Barcelona is in iets minder dan een uur af te leggen met de trein. Deze trein komt om het uur langs het station van Malgrat de Mar, wat zich tevens op loopafstand van de hotels en complexen bevindt. Een kaartje kost je ongeveer 8 euro per persoon. Dat is natuurlijk geen geld voor een dagje Barcelona. Naast Barcelona zijn er nog tal van andere stadjes en grotere steden te bezoeken doormiddel van de trein en de bus.

-Snorkelen en duiken: De prachtige blauwe zee en het heerlijke klimaat zijn uitstekend voor de mensen de het onderwaterleven van Spanje eens goed willen bekijken. Snorkelen aan de Spaanse kusten is een enorm mooie ervaring. De tropische vissen zwemmen je om de oren terwijl je geniet van het verkoelende water. Voor de mensen die het oppervlakte dobberen wel een beetje gezien hebben is het mogelijk ook daadwerkelijk te duiken. Via een bootje wordt je naar een prachtige baai gebracht waar zich een duikschool bevind. Hier leer je kort hoe alle apparatuur werkt en oefen je wat in het ondiepe water. Als je de basis onder de knie hebt ga je samen met de instructeurs het diepere water in, om in de prachtige onderwater wereld rond te zwemmen. Een echte aanrader!

-Pretpark: In het plaatsje Palafolls, wat 3 kilometer verderop aan de kust ligt, is een heus waterpretpark genaamd ‘Marinaland’ gevestigd. Hier kunnen angsten overwonnen worden in de enorme waterglijbanen of heerlijk worden gedobberd in een van de verkoelende zwembaden. Naast het waterpark van Marinaland is er ook een dolfinarium en is er een kleinschalige dierentuin die allen bij het park horen.

busreis malgrat de mar gezinnen

Uitgaan in Malgrat de Mar

Naast de vele activiteiten die Malgrat de Mar overdag heeft te bieden, is er in de avond en nacht nog genoeg te beleven. Malgrat de Mar bruist van het nachtleven en heeft tal van uitgaansgelegenheden. Aan de boulevard zijn ontzettend veel gezellige kroegen en discotheken te vinden die gegarandeerd zullen staan voor een leuke avond. Discotheken en kroegen die aan de boulevard te vinden zijn, zijn bijvoorbeeld ‘Discotheek QK’, ‘Discotheek Opium’ en ‘Bar Waikiki’.

Mochten alle kroegen en discotheken in Malgrat de Mar voor jou nog niet genoeg zijn, kun je het feest verder voortzetten in het naastgelegen Lloret de Mar, waar zich weer een enorm aanbod aan discotheken en kroegen voordoet. Lloret de Mar is via bussen makkelijk te bereiken, zowel overdag als ’s nachts.

Waarom een jongeren busreis naar Malgrat de Mar?

Een busreis naar Malgrat de Mar is de ideale manier om lekker op vakantie te gaan. Hoewel vliegen een optie zou kunnen zijn om met vakantie te gaan is een busreis een makkelijkere en goedkopere manier om bij je vakantiebestemming te komen. Doordat de bus je ophaalt bij een bestemming bij jou in de buurt, voorkom je dat je zelf ver moet reizen met je bagage. Dit heeft zo ook zijn voordelen in het aankomen bij de daadwerkelijke bestemming van de reis. Zo word je keurig afgezet bij het hotel of complex waar jij en je vrienden zullen verblijven.

Stel je voor dat je vanaf het vliegveld nog eens een taxi of bus moet nemen. Dat zou ook veel tijd kosten, tijd die besteed kan worden aan lekker relaxen zonder stress in de bus. Naast het makkelijk reizen biedt de busreis Malgrat de Mar ook erg veel gezelligheid. Een grote groep mensen met allemaal dezelfde vakantiebestemming in een bus, dat moet haast wel gezellig worden!

Waar boek ik een jongerenreis naar Malgrat de Mar met de bus?

Voor een jongerenreis Malgrat de Mar is het ideaal om door middel van een busreis op je vakantiebestemming te komen. Er zijn verschillende websites waar je een goed betaalbare busreis Malgrat de Mar kunt boeken. Bovenaan dit artikel vind je een overzicht met alle aanbieders voor deze reis, wij raden je aan om te boeken bij jongerenreizen organisaties zodat je kunt profiteren van kortingen. Ook kun je meedoen met kroegentochten, cruises en meer als je kiest voor een jongeren organisatie! Alle aanbieders vergelijken op reizen en prijzen zorgt verder voor het beste resultaat, doe dit dan ook!

Over Busreizen Spanje

BusreizenSpanje.org is een gespecialiseerde reiswebsite op het gebied van busreizen naar Spanje. Wij helpen onze bezoekers bij het vinden van hun ideale busreis. Zo geven wij per bestemming handige informatie en tonen wij de aanbieders per bestemming.