Busreis Estartit

Busreis Estartit

spanje vlag

Midden in de Costa Brava ligt de gezellige badplaats Estartit. In deze plaats is voor ieder wat wils en in de omgeving is veel te beleven. Estartit heeft ondanks haar toenemende populariteit, haar prachtige charme niet verloren. In dit artikel wordt alles uitgelegd over een busreis Estartit


Bekijk reizen
L'Estartit in Spanje

Alle busreizen naar Estartit vergelijken

Comfortabel en betaalbaar naar de zon.

Na circa 20u reizen per bus komt u aan op deze bestemming. Vanaf Utrecht is het circa 1440 km rijden. Met de busreis Estartit reist u comfortabel en betaalbaar naar deze zonnige Spaanse bestemming. U komt zonder moeite aan op uw vakantieadres. Geen auto of vliegstress komt aan de orde.

Estartit, een Levendige badplaats!

Deze prachtige badplaats heeft een kilometers lang zandstrand, waar u uren lang kan genieten. Het strand is gelegen aan een grote baai. In de maanden juli en augustus heeft deze badplaats ongeveer 8 zonuren per dag. Het strand is geschikt voor kinderen, omdat het strand geleidelijk in de zee overloopt. Estartit is ideaal voor een strandvakantie.
Maar in Estartit kunt u niet alleen luieren op het strand, in de plaats zelf is ook genoeg te beleven. In de plaats zijn diverse winkels, bars, restaurants, enkele discotheken, een amusementhal en een bioscoop. Ook is er elke week een markt waar u allerlei Spaanse lekkernijen kunt halen. De pittoreske jachthaven mag u zeker ook niet missen.

Ontdek het Catalaanse land.

In buurt van Estartit is een ruime keuze voor een leuk dagje weg. Estartit ligt centraal gelegen in het Catalaanse land. U kunt een auto huren, maar Estartit heeft ook een busstation. Op iets meer dan 100km afstand van Estartit ligt Barcelona en op circa 40 km afstand ligt de middeleeuwse stad Girona. Ook kunt u een bezoek brengen aan het beschermde reservaat van de Medeseilandjes. Dagelijks vertrekken vanuit Estartit glasbodemboten waarmee u het exotische onderwaterleven en de eilanden kunt ontdekken. U kunt ook nog een bezoek brengen aan de stad Figueras, de geboorteplaats van de beroemde kunstenaar Salvador Dali.

Goedkope busreizen naar Estartit boeken

Een busreis naar Estartit hoeft niet duur te zijn! Met een busreis bespaart u al honderden euro’s vergeleken met een vliegreis. Daarnaast is het een absolute aanrader om alle busreizen van de organisaties op deze website te vergelijken. Zo vindt u niet alleen de perfecte accommodatie maar ook altijd de goedkoopste prijs! Alle organisaties op deze website zijn aangesloten bij ANVR en SGR, deze garantiefondsen zorgen voor betrouwbaarheid en garanties! Met name Peter Langhout Reizen en de Jong Intra zijn al jarenlang specialisten op het gebied van busreizen. Wij wensen u veel plezier bij het vinden van uw busreis naar deze fantastische badplaats in Spanje en hopen u voldoende te hebben geholpen!